herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    22-01-2011
Tegenstander:    condor
Uitslag:     Uit Gelijkspel 2 - 2

Geplaatst door Marcelien Prins op 22-01-2011

Wedstrijdverslag

punten gedeeld

Olympus dames 2 deelt de punten in Kaatsheuvel
Olympus dames 2 ging zaterdag jl. de strijd aan met Condor uit Kaatsheuvel, samen delen ze in de competitie de tweede plaats. Voor beide teams de mogelijkheid om een voorsprong in de competitie te nemen bij winst.
Olympus ging niet helemaal compleet en van start, het miste een middenspeelster en de coach. De dames uit Made maken een onzekere start en krijgen de service pass niet onder controle. Hierdoor valt de aanvalsdruk weg, Condor neemt het initiatief en pakt de eerste set makkelijk met 25-15. Aan Olympus kant wordt de tweede set gewisseld en dat brengt heel ander spel. De pass wordt beter verzorgd en er wordt veel en doeltreffend aangevallen. De opponent is onder de indruk en krijgt geen controle op een veel beter spelend Olympus. Het tij keert en de set gaat nu eenvoudig naar Madese kant met 17-25. Olympus blijft staan met dezelfde 6 in het veld en ziet kansen. De derde set wordt een triller, de teams gaan de hele set gelijk op. Met name aan het einde van de set is het stressgehalte hoog, verschillende setpoints worden aan beide kanten niet verzilverd. Uiteindelijk hebben de Olympus dames de zenuwen het best onder controle en pakken de set met 27-29 . Zij lijken een flinke mentale tik uitgedeeld te hebben. Maar schijn bedriegt! De derde set gaat erg zwak van start en van het spel van de voorgaande sets is niets terug te zien. Olympus kan de service druk niet pareren en komt de hele set niet in haar spel. Wissels en time-outs hebben ook geen toegevoegde waarde en Olympus gaat in de laatste set keihard onderuit met 25-10. Op zich is 2-2 tegen een directe concurrent niet slecht, je geeft geen punten weg, toch heerst er teleurstelling in het team. De slechte laatste set hakt er in. De dames hebben een week om zichzelf te herpakken, goed te trainen voordat de volgende wedstrijd wordt gespeeld. Zaterdag 29 januari om 14.00u ontmoeten de dames in de Amerhal Haaften Kwiek.

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!